Huisarts Reis Kurt staat dagelijks in de file rond de Maastunnel : ,,Is dit goed voor het milieu? Al die stilstaande auto’s met een draaiende motor? Nee, dat is het niet.”
Volledig scherm
PREMIUM
Huisarts Reis Kurt staat dagelijks in de file rond de Maastunnel : ,,Is dit goed voor het milieu? Al die stilstaande auto’s met een draaiende motor? Nee, dat is het niet.” © Jan de Groen

Automobilist is klaar met Maastunneltracé: ‘De frustratie is enorm’

reageerHet was deze week weer een ware martelgang bij de Rotterdamse Maastunnel voor de vele duizenden automobilisten die erdoor moesten of in de buurt moesten zijn. Een ritje van acht minuten? Het vergde gauw anderhalf uur. ,,Ik heb heel lang met vraagtekens naar die ene lege rijstrook naast me zitten kijken. Waarom is dat dan?” 

39 reacties

 • D Zijde

  3 weken geleden
  Weet niet hoe groen links malloten het over seconden en misschien paar minuten kunnen hebben, maar realiteit is minimaal half uur en heel veel ergernis over de afstelling van de stoplichten. Auto's verbruiken tientallen procenten meer brandstof en dus een hogere uitstoot! Dank voor deze achterlijke situatie. M.v.g. Dick van der Zijde.
 • Willem Hart

  3 weken geleden
  In plaats van 10 km door de stad rijden we al een paar jaar 20 km over de ring om op zuid te komen. Ik weet niet of het milieu daar bij gebaat is.
 • Blokhoff

  3 weken geleden
  Verkiezingskoorts bij de VVDzij vinden opeens ook dat het experiment Van de versmalling van de wegen Niet geslaagd is.Leefbaar had daar al een motie voor ingediend had geen steun van VVD. Nu is het net of het Karremans idee is.Hoop dat alles weer bij het oude wordt gewoon weer doorstroming.Weer een hoop geld over de balk gesmeten
 • Anoniem

  3 weken geleden
  Het is werkelijk een DRAMA! De politiek zal het merken bij de komende gemeenteraadsverkiezingen… Die try-outs her en der zijn voorts zeer gevaarlijk voor zorgdiensten etc.. Groet en stop ermee, ik blijf in elk geval helemaal weg! Wg. BobK.
 • Ton Abel

  1 maand geleden
  autopartij VVD en back stabber van Leefbaar (de grootste hier maar aan de zijlijn door de VVD), samen met hun linkse matties van Groenlinks, hebben de hele stad aan gort geholpen..50 miljoen naar de Coolsingel, waar alle paviljoens weg moesten om er niks voor terug te krijgen, behalve 2 mega fietspaden, waar scooters en e fietsen je van de sokken knallen als je wilt oversteken...de natte droom van de klimaat wappies. En die VVD maar doorgaan met haar kiezers in de maling nemen!