De laadpalen in de parkeerkelder van de Tweede Kamer worden niet altijd gebruikt. Toch houden auto's de plaatsen bezet.
Volledig scherm
De laadpalen in de parkeerkelder van de Tweede Kamer worden niet altijd gebruikt. Toch houden auto's de plaatsen bezet. © Laura Bromet

Automobilisten klagen over ‘horrorparkeergarage’ Tweede Kamer

Medewerkers en bezoekers van de Tweede Kamer klagen steen en been over de parkeergarage onder het tijdelijke parlement. Het is er krap en laadpalen doen het niet óf worden bezet door foutparkeerders.

39 reacties

 • ria abbing

  1 jaar geleden
  Hoor de kuikentjes eens piepen, weten ze nu ook hoe het echte leven is met zo’n stekker auto.
 • daniel natrop

  1 jaar geleden
  Ik haat laadpalen ze krijgen voorrang op de beste parkeerplaatsen
 • J.C. Phitphan

  1 jaar geleden
  Hahahaha, geweldig, het zijn net mensen, kleine tip, doe als ik, heb net een geweldige SUV gekocht, uiteraard een diesel, dus zonder dat belachelijke stekkertje, tankje vol voor 40 euri ( 70 liter ) en dat hoeft pas weer na pakweg 900 km, airco altijd aan, en kom altijd thuis, en nee, ik woon niet in Nederland, en nee, ik voel me ook geen slecht mens, voel me er uitstekend bij.
 • M. Teevens

  1 jaar geleden
  @"Er zijn geen regels voor het gebruik van de laadpalen’’, nee dat is wel duidelijk. In mijn straat 2 laadplekken. Buren zetten hem neer met de kabel. Laten hem zo het hele weekend staan. Maandag even rijden en dan daar weer parkeren voor een paar dagen. Altijd fijn een privé plekje! Ik kan me rot zoeken naar plek in de buurt. Gemeente Den Haag doet er niets aan. Controle zou van de laadpaalbeheerders af moeten komen (kunnen ze zien via app) maar ondernemen geen actie.
 • Martien Salden

  1 jaar geleden
  De brandweer meldde toch niet zo lang geleden dat het erg gevaarlijk was accu's op te laden in een ondergrondse parkeerplaats? Dit omdat brandende elektrische auto's niet op een conventionele manier te blussen zijn. Deze moesten toch enkele dagen in een container met water geplaatst worden? Iets dat daar onmogelijk is. Dus dat telt niet voor onze volksvertegenwoordigers?? M. Salden