Een autobestuurder is gewond geraakt bij de frontale botsing op de kruising van de Wolfkuilseweg en Floraweg in Nijmegen.
Volledig scherm
Een autobestuurder is gewond geraakt bij de frontale botsing op de kruising van de Wolfkuilseweg en Floraweg in Nijmegen. © 112 Nieuwsgroep

Automobilisten negeren afzetting van politiewagens en pionnen bij ongeval

Een automobilist is woensdagochtend bekeurd voor het negeren van een afzetting bij een verkeersongeval in Nijmegen. Hij reed tegen het verkeer in om de ravage te omzeilen. Meerderde automobilisten negeerden de afzetting van politievoertuigen en pionnen, meldt de politie. Het is niet bekend hoeveel automobilisten uiteindelijk zijn bekeurd.

 1. Prenatale depressie blijft vaak onbehandeld: ‘Door de stress beviel ik van een prematuurtje’
  PREMIUM
  1

  Prenatale depressie blijft vaak onbehan­deld: ‘Door de stress beviel ik van een prematuur­tje’

  Niet elke zwangere vrouw is in blijde verwachting. Sommigen voelen zich neerslachtig of angstig, maar om hulp vragen is moeilijk. Dat kan een prenatale depressie tot gevolg hebben. ,,Het is not done om te praten over de slechte kanten van een zwangerschap”, vertelt ervaringsdeskundige Carmen Wille (31). Vroedvrouw en psychotherapeute An-Sofie Van Parys pleit voor meer bewustwording, want een prenatale depressie kan ernstige gevolgen hebben voor moeder én kind.
 1. Paus Franciscus aangekomen in Irak voor historisch bezoek
  Play

  Paus Franciscus aangekomen in Irak voor historisch bezoek

 2. Braziliaanse president Bolsonaro: 'Hou op met jammeren over coronadoden'
  Play

  Braziliaan­se president Bolsonaro: 'Hou op met jammeren over coronado­den'