Deze Renault Megane Scenic staat al twee jaar stil op een parkeerplaats achter appartementencomplex Trapeze aan de Malderburchtstraat. De bewoners Joop Fey, Bep van Geenen, Marian Peters en Mieke Westland (vlnr) zijn er net als veel van hun buren klaar mee en willen dat de wagen verdwijnt.
Volledig scherm
Deze Renault Megane Scenic staat al twee jaar stil op een parkeerplaats achter appartementencomplex Trapeze aan de Malderburchtstraat. De bewoners Joop Fey, Bep van Geenen, Marian Peters en Mieke Westland (vlnr) zijn er net als veel van hun buren klaar mee en willen dat de wagen verdwijnt. © Paul Rapp

Beschimmelde spookauto verdwijnt na twee jaar eindelijk van schaarse plek op parkeerterrein

NIJMEGEN - De schimmel tiert welig op het stuur en de bekleding van een aan de Malderburchtstraat geparkeerde Renault Megane Scénic. Al dik twee jaar is de auto niet van z'n plaats geweest. De bewoners zijn het zat, maar handhaving en politie kunnen niets doen. De woningcorporatie komt nu in actie.

5 reacties

 • Bert Palte

  2 weken geleden
  Typisch Nederlandse , bijna bureaucratische, aanpak. Als de eigenaar niet op brieven reageert, waarom gaat er dan niet even langs het adres om te kijken wat er aan de hand is?
 • Miranda Weterings

  2 weken geleden
  Als de gene niet reageert gewoon de auto na de stort brengen en de rekening na de eigenaar, zo te zien willen ze niks meer met die auto te maken hebben daarom staat hij ook daar.
 • Marscha ter Haar

  2 weken geleden
  @Jonge Brabander, en waarom niet? Waarom moet er altijd gekeken worden naar iemand die het slechter heeft? Pietje heeft zijn been gebroken en veel pijn, maar daar mag hij niks over zeggen omdat Kees terminaal is. Als een auto in de weg staat en staat te vergaan mag een buurt daar best iets van zeggen/vinden, zelfs als er ergens anders iemand dood gaat of honger heeft.
 • jonge brabander

  2 maanden geleden
  Sorry hoor, maar waar klagen jullie over? Wereldwijd vechten mensen voor hun leven, tegen hongersnood, oorlogen, ziektes. En jullie maken je druk om een auto?! Zie je wel wat voor een verwend volk we zijn.
 • ANN LIMBOS

  6 maanden geleden
  Eigenaar aanklagen voor dumpen groot afval !