Boer maakt korte metten met foutparkeerder: auto én automobilist omver gegooid

VIDEOJe auto parkeren voor de toegangsweg tot landbouwgrond? Dat is geen goed idee, blijkt uit een video uit het Britse dorpje Barnard Castle dat de afgelopen 24 uur viraal ging op sociale media. De eigenaar van het stuk grond stapte furieus in zijn shovel en maakte korte metten met de auto én de automobilist.

46 reacties

 • JJ Korbee

  1 week geleden
  Wat ik nu mis van het AD is nagaan wat er aan vooraf is gegaan. Dus vóór de boer de auto omgooide. Op het filmpje is dat natuurlijk niet te zien, want niet interessant. Het zou de krant sieren om minder vaak van dit soort stemmingmakende filmpjes te plaatsen, of betere onderzoeksjournalistiek te bedrijven.
 • Mandy van Dijken

  2 weken geleden
  Aanpakken dat volk, moeten ze maar niet voor de ingang van een weiland parkeren. Zijn altijd die dagjes mensen. Die velden zijn bedoeld om te oogsten niet om je auto ervoor neer te zetten. Petje af voor snelle optreden van de boer
 • Harrie Nak

  2 weken geleden
  Bij de zwarte cross werd ooit een dure patserbak die een nooduitgang blokkeerde met een Manitou bovenop een zeecontainer geplaatst. Na het betalen van een flinke donatie aan een willekeurig goed doel kon De eigenaar weer op maaiveld instappen. Kijk dat is humor en geweldloos. Deze boer ging ver, veel te ver, over de schreef.
 • Faizy Suprizy

  2 weken geleden
  Hij kon t toch wel effe netjes wegzetten, misschien staat die auto er voor t eerst. Misschien zijn t oude mensen, of een onoplettendheid dat kan gebeuren, dus die eigenaar van de auto moet t ontgelden door al die andere auto s voorheen.. een beetje truck chauffeur tilt een wagen netjes omhoog en zet m aan de kant, zonder krassen ;)
 • I. Ribbens

  2 weken geleden
  Ik geef de boer groot gelijk. Afstraffen die aso"s.