Het plezier van het rijden in een cabriolet is het ontdekken waard
Volledig scherm
Het plezier van het rijden in een cabriolet is het ontdekken waard © Shutterstock

Cabrio kopen? Dit is waarom je juist nu moet toeslaan

Hoewel nieuwe cabriolets minder in trek zijn, is dit een goede periode om een gebruikte op de kop te tikken. Aan het eind van de zomer beginnen de prijzen van veel tweedehands cabrio's te dalen. Hoog tijd om de open auto opnieuw te ontdekken.

 1. Slimme stuurwielen en stoelen: hoe de vernieuwde Mercedes E-klasse steeds bijdehanter wordt

  Slimme stuurwie­len en stoelen: hoe de vernieuwde Mercedes E-klasse steeds bijdehan­ter wordt

  Terwijl BMW de vernieuwde 5-Serie en 6-Serie in het zonnetje zet, onthult concurrent Mercedes-Benz aangepaste versies van de E-klasse. De cabriolet en de coupé, volgens het merk ‘meest emotionele’ versies van het grote luxemodel, zijn opgefrist en voorzien van allerlei slimme voorzieningen. Kleine tegenvaller: je kunt deze zomer nog niet van het nieuws genieten, want de nieuwelingen komen pas in het najaar naar Nederland.
 2. Dinnie’s Chevrolet kostte hem veel tijd en geld, maar dat is het hem waard: ‘Er komt nog een camper op’
  PREMIUM
  MIJN BLIK EN IK

  Dinnie’s Chevrolet kostte hem veel tijd en geld, maar dat is het hem waard: ‘Er komt nog een camper op’

  Als Dinnie van Driel (63) vertelt dat er nog een camper bovenop zijn Chevrolet uit Amerika komt, dan krijgt hij vaak verbaasde blikken. Toch wordt zijn C20 binnenkort een camper. En dat gaat Dinnie, hoewel hij geen monteur maar conciërge op een school is, zeker zélf doen. ,,Ik kocht het camperdeel erbij hoor, past een tweepersoonsbed met keuken en al in.’’