De band van de toekomst bestaat grotendeels uit natuurlijke grondstoffen, zoals bamboe en sinaasappelschillen. Het prototype van de band heeft een open structuur die op koraal lijkt.
Volledig scherm
PREMIUM
De band van de toekomst bestaat grotendeels uit natuurlijke grondstoffen, zoals bamboe en sinaasappelschillen. Het prototype van de band heeft een open structuur die op koraal lijkt. © Sanoma Digital The Netherlands

Dit is de autoband van de toekomst

Sterk, ecologisch en onlineVision kan nooit lek raken, maakt winterbanden overbodig, is altijd verbonden met internet en bestaat volledig uit natuurlijke grondstoffen. Is getekend, Michelin.

 1. Prenatale depressie blijft vaak onbehandeld: ‘Door de stress beviel ik van een prematuurtje’
  PREMIUM
  2

  Prenatale depressie blijft vaak onbehan­deld: ‘Door de stress beviel ik van een prematuur­tje’

  Niet elke zwangere vrouw is in blijde verwachting. Sommigen voelen zich neerslachtig of angstig, maar om hulp vragen is moeilijk. Dat kan een prenatale depressie tot gevolg hebben. ,,Het is not done om te praten over de slechte kanten van een zwangerschap”, vertelt ervaringsdeskundige Carmen Wille (31). Vroedvrouw en psychotherapeute An-Sofie Van Parys pleit voor meer bewustwording, want een prenatale depressie kan ernstige gevolgen hebben voor moeder én kind.
 1. Deze nieuwe techniek brengt foto's van je (over)grootouders tot leven
  Play

  Deze nieuwe techniek brengt foto's van je (over)grootouders tot leven

 2. Zes gastarbeiders omgekomen bij busongeluk in Polen
  Play

  Zes gastarbei­ders omgekomen bij busongeluk in Polen