Porsche Macan.
Volledig scherm
Porsche Macan. © Porsche

Dit zijn volgens Brits onderzoek de minst betrouwbare auto’s

De Britse consumentenorganisatie What Car ondervroeg bijna 13.000 Britten over de betrouwbaarheid van hun auto's. De uitkomsten leveren een top 25 op van modellen die je als aspirant-koper van een tweedehands auto maar beter kunt laten staan.

16 reacties

 • Michiel Rijn

  3 maanden geleden
  Ik heb een X5 gehad uit die periode. Zeer veel problemen mee gehad en dure reparaties. Score klopt w.m.b. dan ook als een bus.
 • Ad van Bavel

  3 maanden geleden
  Verbaast me niet dat de FIAT 500X en niet bijstaat. Heerlijke betrouwbare auto.
 • Valk

  3 maanden geleden
  Rij al 25 jaar Honda Accord ze zijn niet goedkoop. Maar gaan alleen voor service naar de garage. Dat zie je ook bij Toyota Mazda.. Bottleneck tegenwoordig er wordt teveel elektronica in auto's gestopt. Dat maakt auto's kwetsbaar. En dure reparaties
 • Johan van Rijn

  3 maanden geleden
  Een auto is voor vele eigenaren ook een statussymbool. Nu is diit onderzoek niet gebaseerd of cijfers, zoals dat van de Adac, maar op wat eigenaren zeggen. Ik denk wel dat ik met wat meer geld ook een auto zou kopen die wat meer status uitstraalt, maar dan nog moet je er wel op kunnen rekenen. Monenteel is functionaliteit en betrouwbaarheid het belangrijkst en heeft de Toyota me nog niet in de steek gelaten.
 • Peter de Groot

  3 maanden geleden
  Toyota. Er is geen betere. Punt.