Filmer naar crash gebracht.
Volledig scherm
Filmer naar crash gebracht. © Bild

Duitse politie is ramptoeristen spuugzat, filmer uit auto gehaald en naar crash gebracht

Schaamteloos een dodelijk ongeluk filmen en daarmee de hulpverleners gruwelijk in de weg lopen. De Duitse politie is de ramptoeristen in het verkeer spuugzat. Afgelopen zondag werd een automobilist door de politie uit zijn auto gehaald omdat hij met zijn mobiele telefoon beelden van een crash maakte. Een video daarvan gaat viral op internet.

8 reacties

 • Anja Thompson

  4 dagen geleden
  Boetes helpen niet . Nee ! Pak ze waar je ze het hards mee tref. Neem de telefoons in beslag . Na een excuusbrief aan de slachtoffers voor je smakeloze reactie kan je deze terug krijgen maar pas na het verwijderen van de smakeloze filmpjes. Voer dat dan in.
 • Jeffrey Vermeulen

  5 dagen geleden
  hogere boetes zullen helaas niets uithalen, wel ben ik van mening dat het filmen van de situatie in sommige gevallen juist gunstig kan uitpakken, inderdaad bij verkeersruzies etc. wel vind ik dat privacy hierbij gewaarborgd moet worden dat alleen materiaal gefilmed mag worden. overigens voor de ramptoerist die filmt en niets doet vind ik dat een taakstraf toepasbaar is. laat hun het ongeval maar opruimen na sporen onderzoek etc. bedenk het kan je eigen familie zijn dus houd daar rekening mee!!!
 • Carmen Derix

  5 dagen geleden
  Zeker de boete omhooggevallen en niet onderuit laten komen. Is gewoon echt erg dat mensen zo kunnen zijn en het leed van anderen filmen. Bah... schaam je. Goed dat ze hem het laten zien, maar of het werkt????
 • Agnes Gerrits

  5 dagen geleden
  Dat filmen gebeurde ook na een aanrijding bij ons. Ik was gewond maar niet zwaar. Er stond een jongen van een jaar of 14 mij te filmen en werd meteen weggestuurd door de politie. Ik heb dat zelf al als heel vervelend ervaren. Hoe moet dat dan niet zijn voor mensen die zwaar gewond zijn of voor nabestaanden van overleden personen. Vreselijk toch? Stel jezelf dan de vraag: hoe zou ik of mijn familie het vinden als ik daar lag en de beelden op internet zouden staan? Vind je vast niet zo leuk.
 • Norbert Schooten

  5 dagen geleden
  Geef ze een boete van 5000 euro of meer, dan leren ze ervan
 1. Roekeloze wegpiraat die vier stervende agenten lachend filmde nu al vrij, nabestaanden boos om straf
  10 maanden cel

  Roekeloze wegpiraat die vier stervende agenten lachend filmde nu al vrij, nabestaan­den boos om straf

  Een 42-jarige hypotheekadviseur die door de rechter ‘de meest gehate man van Australië’ is genoemd, moet tien maanden de gevangenis in voor het filmen en vernederen van politieagenten die na een aanrijding om het leven kwamen. De in opspraak geraakte Richard Pusey komt mogelijk binnenkort al op vrije voeten, omdat hij al ruim driehonderd dagen in voorarrest heeft gezeten. Nabestaanden en politieagenten reageren teleurgesteld op het vonnis.
 1. Samenvatting | Feyenoord - Ajax
  Play
  PREMIUM
  VIDEO

  Feyenoord lijdt pijnlijke nederlaag in krankzinni­ge Klassieker

  9 mei
 2. Hamilton wint na spannende strijd: 'Heb ervoor moeten knokken'
  Play

  Hamilton wint na spannende strijd: 'Heb ervoor moeten knokken'