Een showgirl op de brommer.
Volledig scherm
PREMIUM
Een showgirl op de brommer. © Brekr

Elektrische brommer uit de Achterhoek steelt de show op tech-beurs in Las Vegas

Gaat de elektrische brommer van het Achterhoekse brommermerk Brekr uitgroeien tot een hit in Amerika? Een internationale doorbraak lonkt, nu het bedrijf zich deze dagen presenteert op de Consumer Electronics Show (CES) in Las Vegas.

10 reacties

 • W.Y. Wu

  1 jaar geleden
  Omg... Dit product is wel erg... Er zijn al zoveellll modellen... Wat voor nieuws zou deze dan zijn??
 • Jeroen St

  1 jaar geleden
  Even gecheckt op de site. Deze kost 4700 euro. Nogal duur voor een elektrisch brommertje. Lijkt me sterk dat dit een succes word. Een Vespa kost de helft J. Kruiver
 • Tuinman

  1 jaar geleden
  Ik rij zelf iedere dag 17 km hen en terug naar mijn werk , nu nog op een bezine scooter, en doe er ook mijn boodschappen en zo mee. Hoe zou ik dan ooit op zo,n ding naar mijn werk kunnen of boodschappen doen .er zit niet eens een bagage drager of treeplank op , De scooter die ik nu heb , heeft een bagagedrager, treeplank en bergruimte onder het zadel , kan zo voor bijna week aan boodschappen op en in kwijt
 • Misjel Harten

  1 jaar geleden
  Amerika, het land waar de benzine geen drol kost, Harley Davidson echte motoren maakt, en alles BIG moet zijn, gaat echt niet warm lopen voor een batterij brommertje. Leuk misschien voor de postbode in Nederland, maar daar houd het ook echt wel op denk ik.
 • Julia van Damme

  1 jaar geleden
  Hahaha @Marco S.Zelf: Ik ben het nooit met u eens, maar deze vind ik wel grappig! Vroeg me, als vrouw, ook al af of dat lekker zou zitten zonder onderbroek aan. Rare foto hoor.