Volledig scherm
© Youtube

Hond rijdt camper het meer in

Een Dalmatiër heeft in Amerika een reusachtige camper in een meer geparkeerd. De hond zette de camper in de achteruitversnelling, waarna deze al snel onder water stond.

Afgelopen weekend sleepte de enthousiaste visser Eric Jackson zijn boot naar Lake Sam Rayburn om te oefenen voor een vistoernooi. De inwoner van Tennessee had voor de reis zijn twee jaar oude  Dalmatiër met de naam Bodi meegenomen in de camper die de boot trok.

Volledig scherm

Net toen Jackson de achter zijn camper hangende boot wilde loskoppelen, zette Bodi het voertuig in zijn achteruitversnelling. De gebeurtenis werd gefilmd vanaf twee verschillende locaties omdat een bedrijf net aan het filmen was met nieuwe camerabehuizingen voor vissersboten. Op de opnames is Bodi duidelijk te zien terwijl hij op de bestuurdersstoel zit.

Volledig scherm
© Youtube

De camper is zwaar beschadigd door het water. In de video wordt gemeld dat er geen honden gewond zijn geraakt tijdens het maken van de video, maar dat dit na afloop van de opnames wél is gebeurd. De eigenaar van Bodi heeft in ieder geval een mooi visverhaal, zonder dat er één vis in voorkomt.