CNG
Volledig scherm
CNG © CNG

Je raadt nooit welke brandstof op dit moment het milieuvriendelijkst is

Elektrische auto's, maar ook auto's op benzine, diesel en LPG leggen het qua milieubelasting op dit moment allemaal af tegen auto's die op aardgas rijden. Dat heeft de ADAC, de Duitse tegenhanger van de ANWB, laten uitrekenen.

 1. 
Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsychiater geeft tips
  PREMIUM

  Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsy­chi­a­ter geeft tips

  Niemand start een gezin met het idee dat het zal uitdraaien op een scheiding. Ook Charlotte (31) had het niet makkelijk om het voltijdse moederschap los te laten. ,,Andere alleenstaande moeders zeiden dat het wel zou wennen, en ze hadden gelijk: ik heb mijn draai gevonden. Mao en Niloh zijn gelukkig, en met de kat erbij vormen wij een team van vier.” Ze legt uit hoe de regeling met haar partner verloopt, en ook kinderpsychiater Peter Adriaenssens geeft advies rond co-ouderschap.
 2. Hans (42) vindt helemaal niks mooi aan zijn T3: ‘Het is een lelijke Duitse windsurfbus, maar wel betrouwbaar’
  PREMIUM
  Mijn Allessie

  Hans (42) vindt helemaal niks mooi aan zijn T3: ‘Het is een lelijke Duitse windsurf­bus, maar wel betrouw­baar’

  Hans van den Broek (42) vindt helemaal niks mooi aan zijn blauwe Volkswagen T3 Transporter. Zijn ‘schoenendoos op wielen’ is vooral praktisch. Oh wacht, van één ding wordt ’ie wél warm: sleutelen. Wanneer het werk aan zijn bus klaar is, heeft hij nog een brakke én een goede Porsche 924 achter de hand. Wij spraken hem voor de rubriek Mijn Allessie.