Massaal de grens met België over om véél goedkoper te tanken: ‘Kan ik meteen bier halen’

VideoDe brandstofprijzen zijn momenteel ongekend hoog. Een liter Euro95 kost gemiddeld 1,901 euro per liter, voor diesel tik je 1,531 euro af. Geen wonder dat Nederlanders en masse naar België rijden om hun tank te vullen. ,,Die prijzen in Nederland zijn echt belachelijk hoog.”

 1. Veel tegenslag voor peperdure klassieke auto's, maar die van onze verslaggever houdt het vol
  video en fotoreportage

  Veel tegenslag voor peperdure klassieke auto's, maar die van onze verslagge­ver houdt het vol

  Wat is het een weelde om in een goed geprepareerde auto te rijden, beseft onze verslaggever Werner Budding zich. Hij zit deze week achter het stuur van een klassieke Porsche 356 Carrera in de Mille Miglia, het beroemde oldtimer-evenement dat dwars door Italië gaat. Budding: ,,De ene de andere equipe staat langs de weg, vaak met de motorklep open, technici eronder en ernaast.‘’
 2. Nu 2 keer per week de nieuwsbrief van onze autoredactie: gratis in je mailbox
  gratis nieuwsbrief auto

  Nu 2 keer per week de nieuws­brief van onze autoredac­tie: gratis in je mailbox

  De nieuwsbrief van onze autoredactie verschijnt voortaan niet één maar twee keer per week: op zaterdag én op woensdag. Gratis alles over auto’s, verkeer en mobiliteit in je mailbox: het laatste nieuws, tests, interviews, vragen van lezers en achtergrondverhalen. Abonneer je vandaag nog op de nieuwsbrief van AD Auto. Klik op de grote blauwe actieknop hieronder om je meteen aan te melden. De nieuwsbrief Auto vind je vervolgens onder de knop Thema's.