Mille Miglia 2019: voor een miljard euro aan klassieke auto’s

VideoIn een prachtige, houten hal in de Italiaanse stad Brescia staat voor ongeveer een miljard euro aan oldtimers om gekeurd te worden voor de beroemde Klassieker Rit die deze week van start gaat: de Mille Miglia. 

Sinds 1927 een feest voor autoliefhebbers én de rijken der aarde. Werner Budding van onze autoredactie rijdt deze keer mee met startnummer 335 in een AC Ace uit de jaren 50. Bekijk hierboven zijn eerste videoverslag. De komende dagen volgen meer reportages over de rit die vanuit Brescia gaat naar Sirmione, aan het Gardameer, en vervolgens naar Milano Marittima, Rome, dwars door Toscane en via Bologna terug naar de finish in Brescia.

Volledig scherm
Mille Miglia 2019: een houten keuringshal vol kostbare klassiekers. © Autoredactie
  1. Rijexamen doen op hoge leeftijd? Wij zijn op zoek naar jou
    Oproep

    Rijexamen doen op hoge leeftijd? Wij zijn op zoek naar jou

    Veel ouderen staan voor de uitdaging. Voor sommigen is t appeltje eitje maar veel ouderen geeft het stress. Want niemand wil z’n auto, zelfstandigheid en vrijheid kwijt. Wij zijn op zoek naar oudere mensen die net hun rijexamen hebben afgelegd, al dan niet met goed gevolg of ouderen die binnenkort op moeten. Wilt u met ons (Magazine) praten en mogen we u fotograferen? Meld u dan mét telefoonnummer op magazine@dpgmedia.nl.