Nederlanders massaal Duitse grens over om te tanken op laatste dag zonder testplicht

VideoAlleen vandaag nog kun je de Duitse grens oversteken zónder een negatieve coronatest. Nederlanders doen dat massaal, om de tank nog snel even goedkoop vol te laten lopen. Met flinke files tot gevolg. 

6 reacties

 • marjet zandstra

  2 weken geleden
  En zo komt het vaccinatie paspoort noodgedwongen vanzelf in je knip erbij.
 • Pieter Zeeuw

  2 weken geleden
  Als deze mensen in Duitsland gewoon goed gezonde mensen vooraf willen checken op "Niet Besmettelijk Zijn" dan kunnen ze van mij in hun eigen sop gaan gaar koken. Dat geldt ook voor die EU Green Pass die eraan komt om een Voorwaardelijke Samenleving mogelijk te maken.
 • Anoniem

  2 weken geleden
  Geen test of vaccinatie is geen vakantie of toegang in heel de EU en buiten de EU zijn er al landen waar je niet meer binnen komt zonder vaccinatie... Gr Wilvandoren
 • Marion Licht

  2 weken geleden
  We zullen en moeten nu eenmaal tot Sint Juttemis in ons eigen hok blijven, wat nou 1 Europa..en in eigen land mogen we op mooie dagen niet naar strand, bos,park of Veluwe want dan ben je een aso...nee, gaat lekker zo!
 • M broek

  2 weken geleden
  Maar al die Duitsers hier naar toe mag wel van Merkel???????? Vreemde toestand ,ga maar in de grensplaatsen kijken Nederlandse nummerborden moet je met een lampje zoeken .ze zijn bijna allemaal Duits.
 1. Kinderen aan de moestuin: 'Kweek in eierdoos of maak van druivendoosje een kweekkastje'
  PREMIUM

  Kinderen aan de moestuin: 'Kweek in eierdoos of maak van druiven­doos­je een kweekkast­je'

  Als je eenmaal bezig bent met gezond eten voor kinderen, is het een kleine stap naar je eigen groenten kweken. Marije Woertman uit Deventer wil kinderen aanzetten hun eigen groente en fruit te verbouwen. ‘Wat is er nou lekkerder dan je zelf geteelde worteltjes of komkommers eten?’ Om de drempel voor onder andere ouders nog lager te maken, opent ze nu een ‘Voorbeeld Kindermoestuin’.
 1. Verstappen de beste op Imola na race vol glijpartijen en crashes
  Play

  Verstappen de beste op Imola na race vol glijpartij­en en crashes

 2. Dit was Nederland vandaag: zondag 18 april
  Play

  Dit was Nederland vandaag: zondag 18 april