Volledig scherm

Nigeriaan begraaft vader in gloednieuwe BMW X5

In Afrika werden overleden mensen ooit op een boot gezet richting het hiernamaals. Anno 2018 kiest een inwoner van Nigeria voor een gloednieuwe BMW voor de laatste reis van diens vader.

Op een foto is te zien dat een zekere Azubuike zijn vader begraaft in een gloednieuwe BMW. Het gaat naar verluidt om een begrafenis in Ihiala in de staat Anambra. Azubuike zou volgens de Hindustan Times zijn vader een BMW beloofd hebben, maar deze overleed voor zijn zoon hem de auto kon schenken. En dus loste Azubuike zijn belofte op deze wijze in. 

In Nigeria, waar de auto met inzittende ter aarde werd besteld, leidde de decadente begrafenis tot de nodige ophef. Of het echt is of een hoax is niet honderd procent zeker. In de commentaren wordt gesuggereerd dat het gaat om opnames die zijn gemaakt voor een film. Het is overigens niet de eerste keer dat een man in zijn auto wordt begraven. In juni bestelde de familie van een man uit China hem ter aarde in een zilvergrijze sedan die hij meer dan tien jaar lang bezat.

  1. Rijexamen doen op hoge leeftijd? Wij zijn op zoek naar jou
    Oproep

    Rijexamen doen op hoge leeftijd? Wij zijn op zoek naar jou

    Veel ouderen staan voor de uitdaging. Voor sommigen is t appeltje eitje maar veel ouderen geeft het stress. Want niemand wil z’n auto, zelfstandigheid en vrijheid kwijt. Wij zijn op zoek naar oudere mensen die net hun rijexamen hebben afgelegd, al dan niet met goed gevolg of ouderen die binnenkort op moeten. Wilt u met ons (Magazine) praten en mogen we u fotograferen? Meld u dan mét telefoonnummer op magazine@dpgmedia.nl.