Brekr
Volledig scherm
© Brekr

Oerend hard met de elektrische brommer

De Achterhoek is de bakermat van ‘oerend hard’ en ‘brommers kiek’n’. Het nieuwe elektrische brommermerk BrekR uit Doetinchem voegt daar een nieuw hoofdstuk aan toe met de BrekR 4000, die gisteren werd onthuld.

 1. Feestganger die met 134 km/u been van Miranda eraf reed, blijkt al maanden spoorloos

  Feestgan­ger die met 134 km/u been van Miranda eraf reed, blijkt al maanden spoorloos

  De vijf maanden cel voor het afschuwelijke verkeersongeluk in Eindhoven waarbij een vrouw haar been verloor, vond hij al te veel. Ook al stond er dik 130 kilometer per uur op de teller en reed hij na het ongeluk door. Maar toen woensdag de aanklager, advocaat en het gerechtshof klaar zaten om opnieuw naar zijn zaak te kijken, was de Helmondse hoofdverdachte de grote afwezige. De man blijkt al maanden spoorloos.
 2. ‘Heeft de schade van mijn ene auto invloed op de polis van mijn andere auto?’
  VRAAG & ANTWOORD

  ‘Heeft de schade van mijn ene auto invloed op de polis van mijn andere auto?’

  ‘Wij hebben een zakelijke auto op mijn naam staan en voor privé een andere, nieuwe auto aangeschaft’, aldus lezer Tom van der Breggen. ‘Op de polis van mijn privé-auto wordt vermeld dat de no-claimtrede staat op min 1. Ik heb de verzekeraar een verklaring gevraagd en die zegt: op uw andere auto zijn schades geweest en daardoor is uw trede voor schadevrije jaren min 1. Kan de schade van de ene auto invloed hebben op de polis van de andere auto?’