Op pad met de Skoda Enyaq Coupé: zoek de verschillen

test en videoNa de SUV-coupés van de Audi Q4 (Sportback) en van de Volkswagen ID.4 (ID.5 genoemd) is het  binnenkort de beurt aan de Skoda Enyaq, een van de meest verkochte elektrische auto's van dit moment. Onze autoredactie reed er al mee, in een gecamoufleerde versie.

 1. Meer dan een ‘platgeslagen’ ID.4? De Volkswagen ID.5 is bijna klaar (en zo rijdt hij!)
  Play
  VIDEO / TEST

  Meer dan een ‘platgesla­gen’ ID.4? De Volkswagen ID.5 is bijna klaar (en zo rijdt hij!)

  De uitrol van de modellen uit de ID-familie van Volkswagen is in volle gang. In China werd onlangs de zevenpersoons ID.6 gepresenteerd, de ID.3 en ID.4 staan inmiddels al een tijdje in de Nederlandse showrooms en nu is het de beurt aan de ID.5, de coupé-variant van die ID.4. Het definitieve model wordt later onthuld maar onze autoredactie kon alvast op pad met een licht vermomd exemplaar.
 2. Puberexpert: ‘Ons brein werkt pas volledig en effectief rond ons 25ste’
  PREMIUM

  Puberex­pert: ‘Ons brein werkt pas volledig en effectief rond ons 25ste’

  Waakzaam zorgen. Zo omschrijft gezinsbegeleider en auteur Sven Bussens de houding die je als ouder het best aanneemt tegenover je puberkind. Dé oplossing om de gedroomde relatie met je kind te ontwikkelen, bestaat niet. Maar Bussens levert wel inzichten en ideeën om de ouder te blijven of te worden die je wil zijn. ,,De beperkingen van het puberbrein zijn geen vrijgeleide om hun gedrag goed te keuren.”