Politie-inval bij autobedrijf: beruchte eigenaar en zoon zaten eerder jaren in de cel

Een grote politiemacht heeft woensdagmiddag een inval gedaan bij autobedrijf Van Harten aan de Apeldoornse Sleutelbloemstraat. Het was de opmaat naar een grootschalige operatie, die nog de hele avond in beslag nam.

7 reacties

 • Naarden

  4 maanden geleden
  Ongelooflijk dat men zo makkelijk in hoger beroep en cassatie kan gaan, dat loont altijd.. Bijna de helft minder straf en zie nu; ze gaan gewoon door.. Dus géén strafvermindering geven, maar juist meer straf. Dan gaan ze niet gauw meer in hoger beroep. Het is ook de boel expres traineren, zie als voorbeeld de zaak Jos Brech.. Hoge straffen geven en hup, naar een sobere cel!
 • Cornelis Scherpenisse

  4 maanden geleden
  Taakstrafje is toch genoeg? Toch?....... Denk aan hun arme moeder en zieke kinderen................
 • Bert Loo

  4 maanden geleden
  Waarom kunnen dit soort zware criminelen altijd zo lang hun gang gaan? Sluit ze langdurig op, pluk ze kaal, onteigen wat ze hebben en niet legaal hebben verdiend. Pak aan dat geteisem.
 • Jos Daams

  4 maanden geleden
  Ik heb nog nooit iets gehoord van bezuinigen op celstraffen en TBS. Minder leuke (en dure) cellen zou kunnen helpen. Eindeloos procederen zou niet moeten kunnen en een zeer hoge bewijslast helpt de burger ook niet. Human richt watch en Amensty I. staan op de bres voor rechten van deze lui. Bescherming van burgers lijkt mij belangrijker. Van de criminelen kaal pluk wet komt weinig van terecht. Recidiven zouden 10 X harder moeten worden bestraft. Teveel deskundige die anders roepen in Nederland.
 • van Bergen

  4 maanden geleden
  Nederland grossiert in recidieve criminelen, simpelweg door het geven van flutstrafjes. Het liefst een taakstrafje (want, zo redeneert men, dan levert het de samenleving nog ièts op, en gevangenisstraf is duur, wat ook zo is). Dan wordt er in situ nog voor gezorgd, dat voornoemde ergens kan schoffelen waar men hem niet kent, teneinde gezichtsverlies te voorkomen. En als het even kan, ook nog met een mooi weer garantie voor betrokkene. Alleen al dáárvoor zou je al op het criminele pad gaan . .
 1. Nu 2 keer per week de nieuwsbrief van onze autoredactie: gratis in je mailbox
  gratis nieuwsbrief auto

  Nu 2 keer per week de nieuws­brief van onze autoredac­tie: gratis in je mailbox

  De nieuwsbrief van onze autoredactie verschijnt voortaan niet één maar twee keer per week: op zaterdag én op woensdag. Gratis alles over auto’s, verkeer en mobiliteit in je mailbox: het laatste nieuws, tests, interviews, vragen van lezers en achtergrondverhalen. Abonneer je vandaag nog op de nieuwsbrief van AD Auto. Klik op de grote blauwe actieknop hieronder om je meteen aan te melden. De nieuwsbrief Auto vind je vervolgens onder de knop Thema's.