Volledig scherm
© Porsche

Porsche-eigenaren hebben beste seksleven, Tesla-rijders doen het liever zelf

Porsche rijders zijn erg tevreden met hun liefdesleven in vergelijking met eigenaren van andere automerken. Twee derde van hen (65,5 procent) zegt op seksgebied gelukkig of zeer gelukkig te zijn - ook hebben ze het vaakst seks ín de auto. 

Volgens een onderzoek van de erotische gemeenschap 'Joyclub' onder 5000 leden lopen ze daarmee voor op Mercedes- en Volvo-rijders, die op respectievelijk nummer twee en drie staan. De bestuurders van een auto met een ster op de motorkap zijn echter actiever, want ze doen het relatief vaker dan Volvo-rijders.

Seat en Skoda

De bestuurders van een Seat en Skoda rijden achteraan qua seksleven: slechts respectievelijk 41,7 en 45 procent van hun eigenaren zeiden dat ze gelukkig waren met hun liefdesleven. Meer dan 20 procent gaf zelfs aan dat ze seksueel depressief waren. De vraag is echter of het klopt, of dat de eigenaren van dit soort auto's misschien gewoon eerlijker zijn dan de chauffeurs van luxe auto's.

Mini

Een speciaal geval is de Tesla-gemeenschap. Hoewel deze chauffeurs relatief weinig omgang hebben met een partner, komen ze met onaneren ruimschoots aan hun trekken en zijn daardoor naar eigen zeggen toch tevreden. Masturbatie-kampioenen zijn overigens Mini-rijders: 73,6 procent van hen slaat meerdere keren per week de hand aan zichzelf.