ANP
Volledig scherm
© ANP

Rijkswaterstaat: Het wordt een zeer zware ochtend- en avondspits

Weggebruikers moeten morgen rekening houden met een zeer zware ochtend- en avondspits, waarschuwt Rijkswaterstaat. Dat komt door de aangekondigde manifestaties van de boeren. Ook buiten die spitstijden kan het extra druk zijn op de snelweg. Wie thuis kan werken, doet er verstandig aan dit ook te doen, zegt Rijkswaterstaat. Ook de ANWB waarschuwt voor forse verkeershinder.

49 reacties

 • Herman Holleman

  4 dagen geleden
  Ik hoop dat mensen begrip hebben voor de acties van de boeren. Ben lang boer geweest en ik ben WOEST EN VERDRIETIG! Ooit zei men: Honger? NOOIT MEER! Is dit dan wat we krijgen van den Haag? NEKSLAG OF OPROTPREMIE? Men moet zich KAPOT SCHAMEN! Voor de schuldigen hier aan hoop ik oprecht dat ze nog een keer honger krijgen, en misgrijpen in onze overvolle supermarkten! DANKZIJ DE BOER! Er is maar 1 ding wat boeren verdienen RESPECT en heel veel WAARDERING! HONGER? NOOIT MEER!
 • Dick van Dijk

  4 dagen geleden
  Gelukkig hebben ze vandaag goed weer 🌞
 • Gerrit Kassies

  4 dagen geleden
  Gerrit Kassies. Wordt helemaal geen vroege of late avondspits. We gaan toch lekker met de trein. Vergeet niet dat de automobilisten ook één van de grote vervuilers van allerlei gassen zijn. Maar ja... Het gouden kalf hè!
 • Henk van der Gaag

  4 dagen geleden
  Het is interessant om te constateren, dat we decennialang in Nederland een landbouwbeleid hebben gecreeërd en gedoogd gericht op groei dus intensieve veeteelt en megastallen........nu blijkt dat gevoerde beleid averechts te werken.....is er stikstof crisis ontstaan.......valt iedereen over elkaar heen met allerlei meetresultaten en rekenmodellen waar veel op valt af te dingen...wij zullen dat dus met z'n allen(lees Nederland)moete oplossen en niet de rekening asociaal bij één sector neerleggen.
 • Anoniem

  4 dagen geleden
  Ries Burger Jammer dat deze regering iedereen heeft laten uitbreiden in plaats van een eerlijke prijs geven voor de producten en bio boeren te stimuleren. Ook de banken werkten niet mee. En nu is er paniekvoetbal. Je schrikt je dood als je ziet hoe de Veluwe eraan toe is. Regeren is vooruit zien hè, VVD! Het vertrouwen in de politiek is inmiddels zo laag dat ook ik de angst heb dat als de boeren straks vertrekken, de grond wordt ingenomen door huizen en bedrijven. Eeuwig zonde!