Vergadering digitaal bijwonen vanuit de auto? ‘Driedubbel fout!’

WaarschuwingInterpolis slaat alarm over online vergaderen vanuit de auto. Als werkgevers en werknemers geen goede afspraken hierover maken rukt het ‘Zoom-ongeluk’ op, vreest de verzekeraar.

23 reacties

 • Bert Jansen

  1 jaar geleden
  @allen die mijn naam in hun berichtje vermelden. Ten eerste, tuurlijk ben ik het met jullie allemaal eens. Op de weg heb je alle aandacht voor het deelnemen aan de weg nodig. Daar hoort vergaderen niet bij. @wijnand bitter, jij bent de enige die mijn satire doorhad. Ik ben overigens wel van mening dat sommige reacties ietwat overdreven zijn zoals auto en rijbewijs invorderen. Justitie strooit sowieso lukraak met torenhoge boetes. Een waarschuwing met daarna een boete lijken mij redelijk
 • Frans van Gulick

  1 jaar geleden
  Zo fout als het maar kan. Net als appen en bellen achter het stuur. Boete mag van mij omhoog naar €1000,- plus een half jaar ontzegging van de rijbevoegdheid.
 • Jules Leenders - Stein

  1 jaar geleden
  Ik zie nog enorm veel mensen met een telefoon in de hand in het verkeer waar het niet is toegestaan. Gebrek aan besef van het gevaar en het gebrek aan handhaving dragen hier aan bij. Als automobilist is het wel enorm dom, want je valt enorm op met je rijgedrag.
 • Kok

  1 jaar geleden
  Telefoon slot, inplaats van alcohol slot is het probleem opgelost
 • Hennie Dijksman

  1 jaar geleden
  De straffen voor het veroorzaken van een dodelijk verkeersongeluk zijn ook belachelijk laag en het total loss rijden van een lease bak van de zaak heeft ook geen ernstige gevolgen dus wie doet deze zich zelf overschattende aso’s wat?