Vergadering digitaal bijwonen vanuit de auto? ‘Driedubbel fout!’

WaarschuwingInterpolis slaat alarm over online vergaderen vanuit de auto. Als werkgevers en werknemers geen goede afspraken hierover maken rukt het ‘Zoom-ongeluk’ op, vreest de verzekeraar.

23 reacties

 • Bert Jansen

  2 maanden geleden
  @allen die mijn naam in hun berichtje vermelden. Ten eerste, tuurlijk ben ik het met jullie allemaal eens. Op de weg heb je alle aandacht voor het deelnemen aan de weg nodig. Daar hoort vergaderen niet bij. @wijnand bitter, jij bent de enige die mijn satire doorhad. Ik ben overigens wel van mening dat sommige reacties ietwat overdreven zijn zoals auto en rijbewijs invorderen. Justitie strooit sowieso lukraak met torenhoge boetes. Een waarschuwing met daarna een boete lijken mij redelijk
 • Frans van Gulick

  2 maanden geleden
  Zo fout als het maar kan. Net als appen en bellen achter het stuur. Boete mag van mij omhoog naar €1000,- plus een half jaar ontzegging van de rijbevoegdheid.
 • Jules Leenders - Stein

  2 maanden geleden
  Ik zie nog enorm veel mensen met een telefoon in de hand in het verkeer waar het niet is toegestaan. Gebrek aan besef van het gevaar en het gebrek aan handhaving dragen hier aan bij. Als automobilist is het wel enorm dom, want je valt enorm op met je rijgedrag.
 • Kok

  2 maanden geleden
  Telefoon slot, inplaats van alcohol slot is het probleem opgelost
 • Hennie Dijksman

  2 maanden geleden
  De straffen voor het veroorzaken van een dodelijk verkeersongeluk zijn ook belachelijk laag en het total loss rijden van een lease bak van de zaak heeft ook geen ernstige gevolgen dus wie doet deze zich zelf overschattende aso’s wat?
 1. Lachgas afgelopen jaren gevonden bij 1800 ongelukken: ‘Zorgwekkend hoog aantal’
  VIDEO
  23

  Lachgas afgelopen jaren gevonden bij 1800 ongelukken: ‘Zorgwek­kend hoog aantal’

  Er zijn de laatste jaren tientallen doden en gewonden gevallen bij verkeersongelukken waarbij lachgas in het spel was. Dat blijkt uit een inventarisatie van de politie op verzoek van de NOS. Bij 63 dodelijke ongevallen en bij 362 ongevallen met (ernstig) letsel werd lachgasgebruik geconstateerd. Demissionair minister Ferd Grapperhaus (Justitie) noemt het hoge aantal verkeersongelukken veroorzaakt door lachgas ‘schokkend’ en ‘zorgwekkend’.