Foto ter illustratie.
Volledig scherm
PREMIUM
Foto ter illustratie. © Shutterstock

Verkoop dieselauto’s maakt vrije val: ‘Het imago is zó slecht geworden’

Bijna zeven jaar na de dieselgate is de verkoop van nieuwe dieselauto’s geheel ingestort. Zakelijke rijders willen ze niet meer leasen en particulieren zien ze als vieze auto’s die de milieuzones niet in mogen.

 1. Automobilist laat jongen (6) zwaargewond achter na aanrijding op zebrapad: ‘Het zal jouw kind maar zijn’
  PREMIUM
  met video

  Automobi­list laat jongen (6) zwaarge­wond achter na aanrijding op zebrapad: ‘Het zal jouw kind maar zijn’

  Een 6-jarige jongen is maandagavond zwaargewond geraakt bij een aanrijding op de Loosduinseweg in Den Haag. De automobilist stopte niet, ook niet toen het slachtoffer op de weg lag. Een paar uur ervoor gebeurde er ook al een ongeluk. Een scooterbestuurder reed een vrouw aan. De Loosduinseweg in Den Haag is soms écht een racebaan, menen ondernemers en omwonenden in de buurt.
 2. Na twaalf jaar implantaten heeft Johanna (41) nu weer ‘eigen’ borsten: ‘Gevoel is terug’
  PREMIUM
  MET VIDEO

  Na twaalf jaar implanta­ten heeft Johanna (41) nu weer ‘eigen’ borsten: ‘Gevoel is terug’

  Op haar 29ste maakte Johanna Kok (41) de rigoureuze beslissing om haar borsten te laten verwijderen. Als drager van het BRCA1-gen, had ze zestig tot tachtig procent kans op een agressieve vorm van borst- of eierstokkanker. Twaalf jaar liep ze met silicone implantaten rond. ,,Die moésten eruit, het voelde niet goed.” Nu mag ze deelnemen aan een trial waarbij borsten gevormd worden met lichaamseigen weefsel. ,,Na twaalf jaar is het gevoel terug!”