Foto ter illustratie.
Volledig scherm
Foto ter illustratie. © Rob Engelaar

Zo hoog zou onkostenvergoeding van de baas moeten zijn bij de huidige benzineprijzen

Wie nu onderweg is met de privéauto voor het werk, legt flink bij voor zakelijke ritten. Tot die conclusie komt de Vereniging Zakelijke Rijders (VZR). De reiskostenvergoeding zou volgens de VZR daarom naar 39 cent per kilometer moeten.

 1. Bestuurders raken geïrriteerd en hele gemeente staat vast: politie grijpt wéér in bij benzine-actie
  PREMIUM
  video

  Bestuur­ders raken geïrri­teerd en hele gemeente staat vast: politie grijpt wéér in bij benzine-ac­tie

  Lange files, geïrriteerde bestuurders en agenten die moesten ingrijpen: het was chaos bij het tankstation van Tinq in Berkel en Rodenrijs vanmiddag. Uit het hele land kwamen mensen af op de verjaardagsactie van het tankstation: een uur lang was de benzineprijs 1,17 per liter Euro95, diesel was 0,86 cent. Tientallen automobilisten zijn met lege handen - of beter gezegd, een lege tank - teruggestuurd.
 2. Chinese automaker onder vuur na 'ongevoelige' tekst over bizar auto-ongeluk met twee doden
  Shanghai

  Chinese automaker onder vuur na 'ongevoeli­ge' tekst over bizar au­to-ongeluk met twee doden

  De Chinese autofabrikant Nio ligt op sociale media onder vuur vanwege onhandige communicatie na een ongeluk waarbij twee doden vielen. In een eerste verklaring ontkende de ‘Chinese tegenhanger van Tesla’ direct stellig dat het ongeval werd veroorzaakt door de elektrische auto waarin de slachtoffers zaten. ‘Dit toont het koude bloed van het kapitalisme’, luidt een van de vele reacties.