Caravans met een lengte van meer dan 6,50 meter, zoals dit 11,50 meter lange exemplaar, mogen helemaal niet ivoor de deur worden geparkeerd.
Volledig scherm
Caravans met een lengte van meer dan 6,50 meter, zoals dit 11,50 meter lange exemplaar, mogen helemaal niet ivoor de deur worden geparkeerd. © De Greeff

Zo lang mag je caravan of camper voor de deur geparkeerd staan

Het vakantieseizoen staat voor de deur. Dat betekent dat de caravan of camper weer van stal kan worden gehaald voor het nodige poets-, reparatie- en inpakwerk. Maar hoe lang mag dit kampeermiddel eigenlijk in de straat staan?

 1. Met lege handen na een scheiding: ‘Ik had niet eens een eigen bankrekening’
  20

  Met lege handen na een scheiding: ‘Ik had niet eens een eigen bankreke­ning’

  In Nederland eindigt nog steeds een op de drie huwelijken in een echtscheiding. Hoewel vrouwen die met mannen trouwen steeds vaker blijven werken, staan vooral zij er na een scheiding het slechtst voor. Een parttime baan blijkt niet voldoende om hetzelfde leven te kunnen blijven leiden. Het is meestal de vrouw die na de scheiding driehoog-achter in een flatje eindigt. „Stellen praten niet over geld en vrouwen eisen hun positie niet op.”
 2. Het is april dus hebben zij hun caravan opgehaald uit de stalling: ‘Heerlijk, we mogen weer’
  Play
  PREMIUM
  VIDEO

  Het is april dus hebben zij hun caravan opgehaald uit de stalling: ‘Heerlijk, we mogen weer’

  SEROOSKERKE - Boenk. De 6,5 meter lange Hobby hangt weer achter de Volvo. ,,Een heerlijk geluid”, vindt Rob. Hij heeft er echt zin in. ,,1 april is voor ons een magische datum. De camping is open: we mogen weer!” Maandenlang heeft hij hiernaar verlangd. Net als Charlotte, Frans en Wim. Zij behoren tot de velen die donderdag de caravan uit de stalling halen, aanhaken en gaan.
 1. 'Ik zou ook geen eentje invullen op het Toto formulier'
  Play

  'Ik zou ook geen eentje invullen op het Toto formulier'

 2. Agüero staat voor schut met onthutsend slechte Panenka
  Play

  Agüero staat voor schut met onthutsend slechte Panenka