Volledig scherm
© stock.xchng

16 maart: Start dreumes- en peutermuziekles in Tholen

De dreumes- en peutermuzieklessen van de Koninklijke Muziekvereniging Concordia in Tholen beginnen weer. Tijdens die lessen maken kinderen kennis met muziek. Naast dat het kinderen het leuk vinden om muziek te maken, kan muziek ook een ondersteuning zijn in het ontwikkelingsproces van jonge kinderen. Er zijn twee groepen, dreumesmuziek en peutermuziek. Dreumesmuziek is voor kinderen van een jaar oud en die lessen vinden plaats op vrijdag van 09.30 uur tot 10.15 uur. Peutermuziek is voor kinderen van twee en drie jaar oud op vrijdag van 10.30 uur tot 11.15 uur. 

De cursus bestaat uit zes lessen, van 16 maart tot en met 20 april elke vrijdag. De kosten zijn 65 euro. Meer informatie: kindermuziek@concordia-tholen.nl.

  1. Onregelmatigheden bij drie stembureaus: coalitievorming Bergen op Zoom uitgesteld tot na hertelling
    PREMIUM

    On­re­gel­ma­tig­he­den bij drie stembureaus: coalitievorming Bergen op Zoom uitgesteld tot na hertelling

    BERGEN OP ZOOM - Informateur Ad Verbogt gaat pas na de hertelling van de stemmen in Bergen op Zoom aan de slag. Dat heeft lijsttrekker Arjan van der Weegen van GBWP vrijdagavond tijdens de eerste, informele vergadering van de toekomstige Bergse gemeenteraad bekend gemaakt. Naar verwachting zijn uiterlijk maandagmorgen alle ruim 26.000 uitgebrachte stemmen opnieuw geteld.

In samenwerking met indebuurt Bergen op Zoom