Afgebrande illegale sigarettenfabriek in Bergen op Zoom rookt en brandt na weken nog steeds

UPDATE en VIDEOBERGEN OP ZOOM - De illegale sigarettenfabriek, die ruim een maand geleden is ontdekt tijdens een grote fik in een loods in Bergen op Zoom, smeult, rookt en brandt nog steeds. Boosdoener is een berg tabak die broeit en zorgt voor grote overlast voor medewerkers van omliggende bedrijven.

Wie in de omgeving van het afgebrande pand aan de Vierlinghweg op industrieterrein Noordland komt, heeft het idee permanent met zijn neus boven een overvolle asbak te hangen.  Uit het gebouw zelf krinkelt rook naar boven, afkomstig uit een forse hoop tabak. Op het moment dat de wind even wegvalt, verhevigt de rookontwikkeling en zijn soms zelfs vlammen te zien.

  1. Coninck ambieert opnieuw een Bib Gourmand met zijn nieuwe bistro in Bergen op Zoom
    PREMIUM

    Coninck ambieert opnieuw een Bib Gourmand met zijn nieuwe bistro in Bergen op Zoom

    BERGEN OP ZOOM - Vanuit Bergen op Zoom en zelfs uit Antwerpen reden ze graag naar Scherpenisse. Het doel van de rit: een culinaire belevenis bij de Gouden Leeuw en later Vis aan de Markt. Totdat het restaurant van Maurice de Coninck, ruim een jaar geleden, dicht ging. De reden: een ook in financieel opzicht slecht verlopen scheiding. Natuurlijk heeft die vervelende afloop hem pijn gedaan. ,,Het was mijn levenswerk.''

In samenwerking met indebuurt Bergen op Zoom