De Onderstal tussen Hoogerheide en Woensdrecht is sinds kort afgesloten voor auto's omdat het te vaak als sluiproute werd gebruikt. Sommige chauffeurs omzeilen het paaltje en de hekken echter door er via een zandpad omheen te rijden.
Volledig scherm
PREMIUM
De Onderstal tussen Hoogerheide en Woensdrecht is sinds kort afgesloten voor auto's omdat het te vaak als sluiproute werd gebruikt. Sommige chauffeurs omzeilen het paaltje en de hekken echter door er via een zandpad omheen te rijden. © Peter de Brie

Alsnog automobilisten op De Onderstal in Hoogerheide

De Onderstal in Hoogerheide kan niet meer gebruikt worden door het doorgaande verkeer tussen Hoogerheide en Woensdrecht. Toch zijn er nog automobilisten die via een onverhard zijweggetje de afzetting weten te omzeilen.

In februari werd in De Onderstal, die vooral gebruikt wordt om binnendoor tussen Hoogerheide en Woensdrecht te rijden, een paar hekjes en een afzetpaal geplaatst. Het gemotoriseerde verkeer kan zodoende niet meer verder en moet rechtsomkeer maken. Het blijkt echter dat sommige bestuurders een sluiproute nemen.

In samenwerking met indebuurt Bergen op Zoom