Volledig scherm
De auto brandde volledig uit. © Ginopress

Auto brandt uit in Tholen

THOLEN - De brandweer is  gisteravond kort voor middernacht uitgerukt na de melding van een autobrand in de Ambachtsweg in Tholen.

Een personenauto bleek volledig in brand te staan. De brandweer heeft het vuur met twee hogedruk waterstralen geblust. Een bergingsbedrijf heeft de uitgebrande auto weggesleept. De politie is een onderzoek begonnen naar de oorzaak van de brand; er is vermoedelijk sprake geweest van brandstichting. Mensen die iets hebben gezien of gehoord, wordt gevraagd contact op te nemen met de politie.

Algemeen Dagblad gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Canadees schoolkoor bezoekt Bergen op Zoom
    video

    Canadees schoolkoor bezoekt Bergen op Zoom

    BERGEN OP ZOOM - Wat ging er door het hoofd van de Canadese militairen die in de Tweede Wereldoorlog naar Europa kwamen om te vechten? ,,Waarom besloten ze om te gaan vechten? Wat waren hun verwachtingen voor de toekomst?” Dat schoot Mark de Robertis als eerste binnen toen hij de Canadese begraafplaats in Bergen op Zoom zag. De Canadese tiener was een van de tachtig mensen die woensdag het ereveld bezochten. Een koor, samen met hun ouders, afkomstig van jongensschool Crescent School in Toronto.

In samenwerking met indebuurt Bergen op Zoom