Volledig scherm
Hij werd voor de derde keer betrapt op het rijden zonder rijbewijs © Thinkstock

Automobilist zonder rijbewijs rent weg en blijkt nog duizenden euro's aan boetes te moeten betalen

BERGEN OP ZOOM - Een 23-jarige man uit Bergen op Zoom is zondag door de politie voor de derde keer betrapt op het rijden van een auto zonder rijbewijs. Hij zette het op een lopen, maar werd toch aangehouden en bleek ook nog eens duizenden euro's aan boetes te moeten betalen.

Op het Piusplein zagen agenten een Porsche (achteraf bleek dit een huurauto te zijn) rijden die opviel door de rijstijl van de bestuurder. Ze zagen dat de automobilist parkeerde aan de Vijverberg-Zuid. De agenten stopten naast de auto waarna de bestuurder daarvan het op een lopen zette. 

Achtervolging

Een van de agenten achtervolgde de bestuurder te voet en hield de verdachte op de Zonnedauwstraat aan. Daar bleek dat zijn rijbewijs ongeldig was en dat hij al twee keer eerder betrapt is op het rijden zonder rijbewijs. Hij moet zich nu voor de rechter verantwoorden. Op het politiebureau bleek dat hij ook nog voor 2525 euro aan boetes open had staan. Een vriend kwam dat bedrag naar het bureau brengen waardoor hij vrij werd gelaten. 

  1. Personeel
    Van het land

    Personeel

    BERGEN OP ZOOM - September is altijd een drukke maand op het bedrijf. Al het oogstwerk komt tegelijkertijd en dat kan ook niet wachten. Mis je één dag met de snij- en spekbonenpluk? Dan zijn ze te groot en te dik. En blijven de appels te lang hangen, dan zijn ze overrijp en niet lekker meer. Nu lijkt dat alles simpel en ik kan me voorstellen dat je zegt: dan pluk je toch gewoon de appels en de bonen? Maar ondertussen moet ook dagelijks de suikermaïs, de bramen, de venkel, koolrabi, sla, pompoenen, peren en ga zo maar door worden geoogst.

In samenwerking met indebuurt Bergen op Zoom