Volledig scherm
GetBrassed uit Bergen op Zoom in de 3FM studio. © Gert Maas

Bergse brassband treedt op bij 3FM, grote verrassing voor dj Roosmarijn

VideoHILVERSUM /BERGEN OP ZOOM - De 11-koppige brassband Get Brassed uit Bergen op Zoom gaf woensdagavond een verrassingsoptreden in de studio van radiozender 3FM in Hilversum. 

De mannen waren door 3FM gevraagd te spelen tijdens het afscheid van dj Roosmarijn Reijmer. Zij was sinds 2011 de vaste presentator van 3voor12 Radio. 

Grote eer

,,Dit optreden is voor ons een grote eer, nooit eerder hadden we een landelijk podium. Via internet kwam 3FM aan informatie over onze band, zo is het balletje gaan rollen. Roosmarijn wist van niets, ze vond het geweldig", aldus Gert Maas van Get Brassed. 

Komende vrijdag is Roosmarijn's echte officiële afscheid.

Volledig scherm
Dj Roosmarijn Reijmer. © ANP Kippa
Algemeen Dagblad gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Arbeidsmigranten leveren veel kansen op voor Dinteloord
    PREMIUM
    column

    Arbeidsmi­gran­ten leveren veel kansen op voor Dinteloord

    Het is bijna zover. Nog even geduld en dan kan de eerste paal van de tweede supermarkt in Dinteloord de grond in. Eindelijk meer keus in boodschappenland in het dorp. Hoe ik daar zo bij kom? Met 250 arbeidsmigranten erbij zal die tweede supermarkt een kwestie van tijd zijn. En dan minder tijd dan het nu al kost om er over te praten. De supermarkt zal hard nodig zijn, want anders wordt het wel erg proppen in de Albert Heijn.

In samenwerking met indebuurt Bergen op Zoom