Volledig scherm
Hanbdhaving; stock ; controleren; boete; boetes; verkeer; milieu; controle; politie; bevoegd; bekeuring; mensen; overtreding; © Beeld Werkt

Bijna twintig boetes uitgeschreven bij verkeerscontroles in en rond Bergen op Zoom

BERGEN OP ZOOM - De politie heeft maandag verkeerscontroles gehouden in Bergen op Zoom, Huijbergen en Ossendrecht. In totaal werden 18 processen-verbaal uitgedeeld aan automobilisten.

In Bergen op Zoom werden zes bekeuringen uitgeschreven voor niet-handsfree bellen. Drie automobilisten hadden geen gordel om en één automobilist had een versleten band op zijn aanhangwagen.

Zes automobilisten kregen in Huijbergen een bekeuring omdat zij zich niet aan de snelheid hielden. In Ossendrecht kregen twee automobilisten een bekeuring voor te hard rijden. Eén van de automobilisten reed 109, waar 60 kilometer per uur is toegestaan.

  1. Vrienden van Bokki uit Huijbergen gaan kraamkliniek bouwen in Mowi, Tanzania
    PREMIUM

    Vrienden van Bokki uit Huijbergen gaan kraamkli­niek bouwen in Mowi, Tanzania

    HUIJBERGEN - De Vrienden van Bokki beginnen in februari aan hun nieuwe 'missie': het bouwen van een kraamkliniek in Tanzania aan de voet van de Kilimanjaro. In februari beginnen vier enthousiastelingen aan de bouw, in september gaat een groep sportievelingen de Kilimanjaro beklimmen om geld in te zamelen voor deze kraamkliniek. Een mooie klapper voor hun 35-jarig bestaan. ,,De lokale bevolking is erg gebaat bij zo'n plek", aldus penningmeester Richard van Stel.

In samenwerking met indebuurt Bergen op Zoom