Voor kwetsbare ouderen is een bingo, zelfs onder strikte corona-voorwaarden, een welkome afleiding in eenzame tijden en een kans voor welzijnswerkers om signalen op te vangen of iemand extra hulp nodig heeft.
Volledig scherm
Voor kwetsbare ouderen is een bingo, zelfs onder strikte corona-voorwaarden, een welkome afleiding in eenzame tijden en een kans voor welzijnswerkers om signalen op te vangen of iemand extra hulp nodig heeft. © Thinkstock

Bingo haalt kwetsbare ouderen uit isolement: ‘Ze kijken er naar uit, ondanks de strenge regels’

HALSTEREN - Talloze activiteiten gaan vanwege corona niet door, maar om kwetsbare ouderen uit hun isolement te halen, vindt er maandag in De Wittenhorst te Halsteren toch een bingo plaats voor 55-plussers. Onder strenge voorwaarden van het ministerie.

 1. ‘Je ziet niet dat ze ziek zijn’: Emma (7) en Faya (6) zijn gezichten van de Nierstichting
  PREMIUM

  ‘Je ziet niet dat ze ziek zijn’: Emma (7) en Faya (6) zijn gezichten van de Nierstich­ting

  HALSTEREN/THOLEN - Twee vrolijke meisjes die graag lachen en spelen. Dat zijn Emma Groenewegen van der Weiden (7) uit Tholen en Faya Lugo (6) uit Halsteren. Wat niemand aan hen kan zien, is dat ze allebei een nierziekte hebben. Om meer aandacht te vragen voor jonge nierpatiënten zijn ze twee van de vijf gezichten van de nieuwe campagne van de Nierstichting die zaterdag gelanceerd wordt, genaamd Jonge Helden.

In samenwerking met indebuurt Bergen op Zoom

 1. Dr. Fauci voelt zich 'bevrijd' nu hij met president Biden werkt
  Play

  Dr. Fauci voelt zich 'bevrijd' nu hij met president Biden werkt

 2. Dit was Nederland vandaag: vrijdag 22 januari
  Play

  Dit was Nederland vandaag: vrijdag 22 januari