Wethouder Barry Jacobs (midden) is de nieuwe portefeuillehouder voor probleembad De Schelp in Bergen op Zoom. Tijdens het raadsdebat wordt hij geflankeerd door Andrew Harijgens (links) en Patrick van der Velden (rechts). Deze drie wethouders zijn nog over na het aftreden van Annette Stinenbosch en het aanstaande vertrek van Evert Weys die burgemeester wordt in Hilvarenbeek.
Volledig scherm
PREMIUM
Wethouder Barry Jacobs (midden) is de nieuwe portefeuillehouder voor probleembad De Schelp in Bergen op Zoom. Tijdens het raadsdebat wordt hij geflankeerd door Andrew Harijgens (links) en Patrick van der Velden (rechts). Deze drie wethouders zijn nog over na het aftreden van Annette Stinenbosch en het aanstaande vertrek van Evert Weys die burgemeester wordt in Hilvarenbeek. © Pix4profs/Iman Fase

Bloedbad De Schelp als symbool voor stuurloze stad Bergen op Zoom

ANALYSEBERGEN OP ZOOM - Na een lang en soms erg fel debat over alle politieke en technische ellende rond zwembad De Schelp zijn college en gemeenteraad van Bergen op Zoom het slechts over één ding eens: er moet beter, dus anders worden bestuurd. Maar hoe dan?

 1. Aanvalsleider Chraou neemt Halsteren op sleeptouw, Moerse Boys druipt met opgeheven hoofd af
  PREMIUM
  Zondag vierde divisie

  Aanvalslei­der Chraou neemt Halsteren op sleeptouw, Moerse Boys druipt met opgeheven hoofd af

  In een waar voetbalgevecht was het Halsteren dat met een 3-2 derbyzege tegen Moerse Boys van het veld stapte. Op het ‘aardappelveld’ kwamen de technische vaardigheden van de thuisploeg nauwelijks aan bod, maar werd er stootkracht gevraagd. Jaouad Chraou nam de ploeg aanvallend bij de hand. ,,Als oude man binnen onze selectie hoop ik de groep met mijn werklust aan te sporen.”
  Halsteren

In samenwerking met indebuurt Bergen op Zoom