Volledig scherm
Een van de personenauto's raakte zwaar beschadigd bij de aanrijding en moest worden afgevoerd. © Politieteam Bergen op Zoom

BMW rijdt door na aanrijding Halsteren: Politie opzoek naar getuigen

HALSTEREN - Op de N286 ter hoogte van Halsteren heeft zondagavond rond 23.20 uur een aanrijding plaatsgevonden tussen twee personenauto's waarbij een van de betrokkenen is doorgereden na het ongeval.

De aanrijding vond plaats op de N286 ter hoogte  van de afslag richting Tholen / Steenbergen. 

Doorrijder

De doorrijder reed in een zwarte personenauto, vermoedelijk een groot model BMW. De schade aan de andere auto was fors. Bij de aanrijding raakte niemand gewond.

De vermoedelijke BMW heeft ook flinke schade opgelopen, van deze auto zijn onderdelen achtergebleven op de locatie van de aanrijding. 

De politie vraagt getuigen van de aanrijding om zich te melden. U kunt zich melden via 0900-8844 met registratienummer PL2000-2018103207.

Volledig scherm
© BN DeStem
Algemeen Dagblad gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
 1. Huis vol gestolen spullen in Brasschaat, waarschijnlijk ook afkomstig van diefstallen in Zuidwest-Brabant

  Huis vol gestolen spullen in Brasschaat, waarschijn­lijk ook afkomstig van diefstal­len in Zuid­west-Bra­bant

  BRASSCHAAT - Een inwoner van het Belgische Brasschaat bleek zijn huis en garage te hebben volgestouwd met gestolen waar. De Belgische politie trof onder meer gouden en zilveren sieraden, fietsen, flatscreens en gereedschappen aan en vermoedt dat de buit deels afkomstig is van inbraken gepleegd in Zuidwest-Brabant. Dat meldt de politie van Bergen op Zoom zaterdag op haar Facebookpagina.
 2. Ziekenhuispersoneel Bravis en Amphia beraadt zich op nieuwe acties: ’Het leeft steeds meer’
  PREMIUM

  Ziekenhuis­per­so­neel Bravis en Amphia beraadt zich op nieuwe acties: ’Het leeft steeds meer’

  BERGEN OP ZOOM/BREDA - De kans is groot dat zorgpersoneel van Bravis ziekenhuis en Amphia in Breda meedoet met de aangekondigde landelijke ziekenhuisactie op 20 november. Arjan van de Broek van het actiecomité in Amphia zegt dat de actiebereidheid alleen maar groeit omdat er geen beweging zit in het, volgens hem, zeer povere cao-aanbod van de Nederlandse Vereniging van Ziekenhuizen. Ook Wessel van Meer, trekker van de acties in Bravis, gaat ervan uit dat het Roosendaals/Bergse ziekenhuis weer aanhaakt.

In samenwerking met indebuurt Bergen op Zoom