Het Dorpsplatform Putte wil de Antwerpsestraat groener en veiliger maken door plaatsing van laurierbomen. De Woensdrechtse raad deelde complimenten uit aan de indieners van dat plan.
Volledig scherm
PREMIUM
Het Dorpsplatform Putte wil de Antwerpsestraat groener en veiliger maken door plaatsing van laurierbomen. De Woensdrechtse raad deelde complimenten uit aan de indieners van dat plan. © Peter de Brie

Bomenplan van Dorpsplatform Putte valt in goede aarde

PUTTE - Het plan van het Dorpsplatform Putte (DPP) om de Antwerpsestraat veiliger en groener te maken door laurierbomen te plaatsen, valt in goede aarde bij de Woensdrechtse gemeenteraad.

  1. Mijn moeder (75) slikt al jaren elke dag vijftien pillen, zijn die echt allemaal nodig?
    lezersvraag

    Mijn moeder (75) slikt al jaren elke dag vijftien pillen, zijn die echt allemaal nodig?

    Passen de medicijnen die je slikt nog wel bij jou? Want van sommige neemt de werking af, of er zijn pillen gekomen met minder bijwerkingen. Als je je zorgen maakt om je vader of moeder dan kan het zeker geen kwaad om de medicatie met je apotheker of huisarts te bekijken, zegt apotheker Sander van den Bogert. In deze rubriek beantwoorden onze deskundigen elke week een lezersvraag over relaties, gezondheid, voeding en andere onderwerpen.