Betty Kannekens, eigenares van fietsenzaak Het Poortje verkoopt haar zaak aan Brian Koeman, eigenaar van Multibikes in  Lepelstraat.
Volledig scherm
PREMIUM
Betty Kannekens, eigenares van fietsenzaak Het Poortje verkoopt haar zaak aan Brian Koeman, eigenaar van Multibikes in Lepelstraat. © Pix4Profs/Joyce van Belkom


Het Poortje Fietsen sluit haar deuren: ‘Ik word allround duizendpoot’

HALSTEREN - Betty Kannekens liep er al een tijdje over te denken om te stoppen met haar winkel Het Poortje Fietsen in Halsteren. Toen een klant aanbood het pand over te nemen, hoefde ze niet lang na te denken. Op 17 december sluit de winkel haar deuren. Klanten kunnen voortaan terecht bij Multi-bikes in Lepelstraat.

  1. Vegaburgers doen de gezondheid meer kwaad dan goed: welke vleesvervangers zijn wél een goede keuze?
    PREMIUM
    Koken & Eten

    Vegabur­gers doen de gezondheid meer kwaad dan goed: welke vleesver­van­gers zijn wél een goede keuze?

    Uit een analyse van meer dan 500 verschillende vegetarische burgers, worsten, balletjes en schnitzels uit de supermarkt blijkt dat vleesvervangers vaak te veel vet en te weinig eiwitten bevatten. Volgens TestAankoop in België zijn de meeste veggieburgers enorm bewerkt en doen ze de gezondheid van de consument meer kwaad dan goed. Hoe kies je dan de juiste vleesvervanger? En bestaan er voedzame alternatieven?

In samenwerking met indebuurt Bergen op Zoom