Een spandoek van 12 bij 16 meter met Vuelta-winnaar Jan Janssen uit Putte komt in Hoogerheide te liggen als de koers daar passeert, in Dinteloord wacht de rode stier van de Leuttrappers op het peloton.
Volledig scherm
PREMIUM
Een spandoek van 12 bij 16 meter met Vuelta-winnaar Jan Janssen uit Putte komt in Hoogerheide te liggen als de koers daar passeert, in Dinteloord wacht de rode stier van de Leuttrappers op het peloton. © Stichting Vrienden van de Koers / BC De Leuttrappers

Brabantse Wal rolt rode loper uit voor Vuelta: ‘Sportief en cultureel feestje’

UPDATEWEST-BRABANT - Of de profs in de Vuelta er oog voor hebben is de vraag, maar voor de tv-camera’s en de toeschouwers valt er zondag het nodige te zien en te beleven als de derde etappe Breda-Breda over de Brabantse Wal trekt.

  1. Na twaalf jaar implantaten heeft Johanna (41) nu weer ‘eigen’ borsten: ‘Gevoel is terug’
    PREMIUM
    MET VIDEO

    Na twaalf jaar implanta­ten heeft Johanna (41) nu weer ‘eigen’ borsten: ‘Gevoel is terug’

    Op haar 29ste maakte Johanna Kok (41) de rigoureuze beslissing om haar borsten te laten verwijderen. Als drager van het BRCA1-gen, had ze zestig tot tachtig procent kans op een agressieve vorm van borst- of eierstokkanker. Twaalf jaar liep ze met silicone implantaten rond. ,,Die moésten eruit, het voelde niet goed.” Nu mag ze deelnemen aan een trial waarbij borsten gevormd worden met lichaamseigen weefsel. ,,Na twaalf jaar is het gevoel terug!”

In samenwerking met indebuurt Bergen op Zoom