Romy uit Halsteren en Bergenaar Eduard ontvangen gasten van de vernieuwde Halsterse lunchroom Colweghe met een glaasje bubbels. Collega’s met een beperking geven rondleidingen langs de ateliers.
Volledig scherm
PREMIUM
Romy uit Halsteren en Bergenaar Eduard ontvangen gasten van de vernieuwde Halsterse lunchroom Colweghe met een glaasje bubbels. Collega’s met een beperking geven rondleidingen langs de ateliers. © Marcel Otterspeer/Pix4Profs

Bubbels bij vernieuwde lunchroom Colweghe, én al aanpoten voor de kerstmarkt: ‘Heel leuk werk’

HALSTEREN – Feestelijke drukte, maar ook lekker doorwerken. Bij de heropening van lunchroom De Colweghe in Halsteren gingen medewerkers met een beperking dinsdag tussen de drankjes door volop verder met de voorbereiding op de kerstmarkt.

  1. Vegaburgers doen de gezondheid meer kwaad dan goed: welke vleesvervangers zijn wél een goede keuze?
    PREMIUM
    Koken & Eten

    Vegabur­gers doen de gezondheid meer kwaad dan goed: welke vleesver­van­gers zijn wél een goede keuze?

    Uit een analyse van meer dan 500 verschillende vegetarische burgers, worsten, balletjes en schnitzels uit de supermarkt blijkt dat vleesvervangers vaak te veel vet en te weinig eiwitten bevatten. Volgens TestAankoop in België zijn de meeste veggieburgers enorm bewerkt en doen ze de gezondheid van de consument meer kwaad dan goed. Hoe kies je dan de juiste vleesvervanger? En bestaan er voedzame alternatieven?

In samenwerking met indebuurt Bergen op Zoom