Burgemeester Woensdrecht pakt zelf ook iets lekkers bij schoolontbijt

VIDEO EN FOTO'SHOOGERHEIDE - Van zware politieke kost tot een ontbijtje met lekkere broodjes: de Woensdrechtse burgemeester Steven Adriaansen had vrijdagochtend geen raadzaal vol politici om zich heen, maar hongerige leerlingen uit groep 8 van basisschool De Meulenrakkers uit Ossendrecht.

Tegen half elf donderdagavond tikte Adriaansen de begrotingsraad af, om half negen vrijdagmorgen schoven in diezelfde politieke arena zijn jonge gasten aan voor het Nationaal Schoolontbijt . Die herkenden niet direct zijn voorzittershamer. ,,Is dat een ruggenkrabber?”

 1. Sobere huisvesting, voor de een een zegen, voor de ander een teleurstelling
  PREMIUM

  Sobere huisves­ting, voor de een een zegen, voor de ander een teleurstel­ling

  Verhuizen, daar komt veel bij kijken. Vraag dat maar aan de Bergse bouwclubs. Al jaren wordt gesproken over een splinternieuwe loods voor de bouwers. De huidige kotjes zijn oud, versleten en de veiligheid laat te wensen over. Al in 2017 heeft de Bergse politiek de portemonnee getrokken. Maar liefst vijf miljoen is er sindsdien beschikbaar voor een bouwkot voor de Vastenavendbouwers en voor een nieuw Halwana voor de Stichting Vastenavend.
 2. Bergse wilde meisje bij het spoor vandaan praten: ‘Ik kon alleen toekijken hoe dappere agent over haar heen sprong’
  UPDATE

  Bergse wilde meisje bij het spoor vandaan praten: ‘Ik kon alleen toekijken hoe dappere agent over haar heen sprong’

  BERGEN OP ZOOM - Een meisje liep vrijdagmiddag op het spoor in Bergen op Zoom. Zij wilde voor een trein springen. Politieagent Raymond Langelaar redde haar voor dat kon gebeuren. Hij vertelde zijn verhaal vrijdag aan deze krant. Eda Yilmaz zag het meisje lopen en zorgde dat de politie er op tijd was om haar te redden. ,,Je bent zo jong meid, alles maar dan ook echt alles heeft een oplossing.”

In samenwerking met indebuurt Bergen op Zoom