De Zeeland Leisure & Shopping ontpopt zich steeds meer als de magneet van Bergen op Zoom.
Volledig scherm
PREMIUM
De Zeeland Leisure & Shopping ontpopt zich steeds meer als de magneet van Bergen op Zoom. © Jan van de Kasteele

De Zeeland blijft scoren: ‘Dit is zó onbergs’

BERGEN OP ZOOM - Van ‘s ochtends vroeg tot ‘s avonds laat, er is altijd bedrijvigheid. De Zeeland en de ernaast gelegen Woonboulevard ontpoppen zich steeds meer als de magneet van Bergen op Zoom. Bedrijven willen zich er vestigen, bezoekers lopen er de deuren plat. 

 ,,Een sprookje, onvoorstelbaar hoe het draait. Dit is zo onbergs”, lacht eigenaar Jos Slaats over het succes. Het staat in schril contrast met de zieltogende binnenstad van Bergen op Zoom. En weer rijgt Slaats nieuwe parels aan de ketting. De jongste aanwinsten: Basic Fit opent er een gloednieuwe vestiging. Die komt op de verdieping boven de Keukenkampioen en Big Bazar. ,,We praten over een sportschool van 1000 a 1200 vierkante meter.” 

  1. Ondanks mooie weer is het rustig in natuurgebieden:  ‘Op een regenachtige zaterdag is het nog drukker’
    PREMIUM

    Ondanks mooie weer is het rustig in natuurge­bie­den: ‘Op een regenachti­ge zaterdag is het nog drukker’

    WEST-BRABANT Een hardloopster dribbelt even op haar plaats om een voetganger op gepaste afstand te laten passeren. Verderop houdt een wandelaarster met hond haar pas in om niet te dicht bij een andere voetganger te komen. Hou afstand. Die oproep is ontelbare keren herhaald, maar niet voor niets. Het besef lijkt ingedaald dat we alleen samen de strijd tegen het coronavirus kunnen winnen.

In samenwerking met indebuurt Bergen op Zoom