Inzet: het slachtoffer met de bijnaam Paco. Achtergrond: politieonderzoek bij zijn gedumpte lijk onder onder de steiger bij de Oesterdam.
Volledig scherm
PREMIUM
Inzet: het slachtoffer met de bijnaam Paco. Achtergrond: politieonderzoek bij zijn gedumpte lijk onder onder de steiger bij de Oesterdam. © Politie/H VZeeland

Doorbraak in moordzaak gedumpte Paco: politie neemt in Bergen op Zoom bus in beslag

BERGEN OP ZOOM/ROTTERDAM - Er lijkt een doorbraak te zijn in het onderzoek naar de ontvoering en moord op de Colombiaanse drugscrimineel Paco, die in Rotterdam is verdwenen. Donderdagmiddag heeft de politie bij een autoverhuurbedrijf in Bergen op Zoom een bus in beslag genomen die vermoedelijk ‘een link heeft met het misdrijf'.

  1. Huisartsassistente Ingrid heeft in ruim 30 jaar heel wat injecties gezet en oren uitgespoten
    PREMIUM
    Interview

    Huisartsas­sis­ten­te Ingrid heeft in ruim 30 jaar heel wat injecties gezet en oren uitgespo­ten

    STEENBERGEN/BERGEN OP ZOOM - Ingrid Gommers stopt na 31 jaar als assistente van de Bergse huisarts Hans de Rooij. In die periode maakte Gommers alle veranderingen in de gezondheidszorg mee en groeide uit tot een vertrouwenspersoon voor veel patiënten. De voormalige doktersassistente gaat verder als personal trainer, gewichtsconsulent en leefstijlcoach in haar bedrijf FitnessFlow.

In samenwerking met indebuurt Bergen op Zoom