Volledig scherm
Drie Oosterhouters in finale Miljoenenjacht © videostill

Drie Oosterhouters spelen Miljoenenjacht, maar vallen een voor een af: ‘Ik baal als een stekker’

OOSTERHOUT - Een bijzondere Oosterhoutse aflevering zondagavond bij de Postcodeloterij Miljoenenjacht. Drie uit die plaats speelden mee, maar ze vielen helaas een voor een af bij het finalespel. 

Presentatrice Linda de Mol vroeg zich hardop af wat mensen in Oosterhout voor iets speciaals doen, omdat ze meerdere keren de snelste waren met hun antwoorden. Danny Abrahamse en Anita Lodewijks vielen snel af in de halve finale. 

Fotograaf 

Maar Marcel van Dorst, rampen- en sportfotograaf bij onder andere BN DeStem, lukte het om de finale te halen. Uiteindelijk moest hij het afleggen bij de rekensom tegen Kim uit Winschoten. ,,Ik baal als een stekker. Maar ja, dat is het spel”, zegt hij in een reactie. 

Kim uit Winschoten ging uiteindelijk naar huis met 100.000 euro. 

Volledig scherm
Drie Oosterhouters in finale Miljoenenjacht, waaronder Marcel van Dorst © videostill
 1. Huis vol gestolen spullen in Brasschaat, waarschijnlijk ook afkomstig van diefstallen in Zuidwest-Brabant

  Huis vol gestolen spullen in Brasschaat, waarschijn­lijk ook afkomstig van diefstal­len in Zuid­west-Bra­bant

  BRASSCHAAT - Een inwoner van het Belgische Brasschaat bleek zijn huis en garage te hebben volgestouwd met gestolen waar. De Belgische politie trof onder meer gouden en zilveren sieraden, fietsen, flatscreens en gereedschappen aan en vermoedt dat de buit deels afkomstig is van inbraken gepleegd in Zuidwest-Brabant. Dat meldt de politie van Bergen op Zoom zaterdag op haar Facebookpagina.
 2. Ziekenhuispersoneel Bravis en Amphia beraadt zich op nieuwe acties: ’Het leeft steeds meer’
  PREMIUM

  Ziekenhuis­per­so­neel Bravis en Amphia beraadt zich op nieuwe acties: ’Het leeft steeds meer’

  BERGEN OP ZOOM/BREDA - De kans is groot dat zorgpersoneel van Bravis ziekenhuis en Amphia in Breda meedoet met de aangekondigde landelijke ziekenhuisactie op 20 november. Arjan van de Broek van het actiecomité in Amphia zegt dat de actiebereidheid alleen maar groeit omdat er geen beweging zit in het, volgens hem, zeer povere cao-aanbod van de Nederlandse Vereniging van Ziekenhuizen. Ook Wessel van Meer, trekker van de acties in Bravis, gaat ervan uit dat het Roosendaals/Bergse ziekenhuis weer aanhaakt.

In samenwerking met indebuurt Bergen op Zoom