Volledig scherm
Stockbd politie © BD

Drugs gevonden in auto na ongeval in Bergen op Zoom, bestuurder gaat ervandoor

BERGEN OP ZOOM - Na een ongeval op de Ruytershoveweg in Bergen op Zoom heeft de politie drugs gevonden. Na het eenzijdige ongeval vluchtte de bestuurder, die drie andere inzittenden achterliet.

Rond 01.15 uur kregen agenten de melding van een ongeval op de Ruytershoveweg (oprit A58) waarbij een auto over de kop was geslagen. Op de plaats van het ongeluk troffen de agenten drie personen aan die inmiddels uit de auto waren. Zij vertelden dat een vierde persoon, de bestuurder, ervandoor was gegaan.

De bestuurder heeft hoogstwaarschijnlijk een bocht gemist en is via de bosschages op het grasveld naast de weg tot stilstand gekomen. De drie personen die nog bij de auto stonden, zijn voor controle naar het ziekenhuis gebracht.

Harddrugs in ponypacks

In de auto vonden de agenten een aantal ponypacks, van papier gevouwen zakjes, met vermoedelijk harddrugs erin. De drugs zijn door de politie in beslag genomen. De auto is getakeld, de politie stelt een onderzoek in naar de bestuurder en hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren.

  1. Binnenkijken bij de rijke zakenman die 50 hectare verkoopt aan de Kalmthoutse Heide
    PREMIUM
    video

    Binnenkij­ken bij de rijke zakenman die 50 hectare verkoopt aan de Kalmthout­se Heide

    Jan Anton Rijsdijk (77) wil zijn prachtige domein Markgraaf opnieuw van de hand doen, maar dan voor een iets lagere prijs dan de 20 miljoen euro die het vijftien jaar geleden nog moest kosten. Het domein van alles samen net geen 60 hectare wordt immers opgesplitst. “Zo’n vijftig hectare zal in handen komen van het Agentschap Natuur & Bos. Ik ben er als groene jongen blij om, want de Kalmthoutse Heide wordt weer wat groter.”

In samenwerking met indebuurt Bergen op Zoom