Volledig scherm
PREMIUM
Roel van Daele, Rosanne Langenberg en Maarten Rikken op het dak van de parkeergarage waar Jazzperience op 7 september plaatsvindt. © Pix4Profs/Marcel Otterspeer

Een jazzfeestje op het dak van parkeergarage De Parade in Bergen op Zoom

BERGEN OP ZOOM - Weer of geen weer: de eerste editie van Jazzperience in Bergen op Zoom gaat in de herhaling zeker door. De organisatie van JazzBoZ heeft geleerd van de afgelaste editie in juni. Vanwege de weersvoorspellingen ging het feestje toen niet door. Maarten Rikken: ,,We hebben nu ook een alternatieve locatie binnen. Maar die houden we geheim.”

Want de hoop is wel dat het mooi weer blijft op zaterdag 7 september. Dan wordt het dak van de parkeergarage De Parade omgetoverd tot een plek waar een diner plaatsvindt. Een drive-indiner, vertellen bestuursleden Maarten Rikken, Roel van Daele en Rosanne Langenberg van JazzBoZ.

  1. Stagnatie dreigt voor bouwplannen Antoniusmolen in Halsteren

    Stagnatie dreigt voor bouwplan­nen Antoniusmo­len in Halsteren

    HALSTEREN - De vereniging de Westbrabantse Molens en het Zorghuys Steenbergen moeten zo snel mogelijk met elkaar aan tafel, om te voorkomen dat er een impasse ontstaat rond de bouwplannen op het terrein achter de Antoniusmolen. De Dorpsraad Halsteren roept het Zorghuys ook op om haar plannen op de kortst mogelijke termijn te delen met de omgeving. ,,Nu is er teveel ruis op de lijn,” stelde Dorpsraad-voorzitter Piet Soffers donderdagavond vast.

In samenwerking met indebuurt Bergen op Zoom