Harmonie Kolping's Zonen, ofwel De Sjefkes, bestaat dit jaar 150 jaar. Door corona kon er lang niets gevierd worden, maar nu zijn het groot orkest en het jeugdorkest in volle voorbereiding van een jubileumweekend.
Volledig scherm
PREMIUM
Harmonie Kolping's Zonen, ofwel De Sjefkes, bestaat dit jaar 150 jaar. Door corona kon er lang niets gevierd worden, maar nu zijn het groot orkest en het jeugdorkest in volle voorbereiding van een jubileumweekend. © Pix4Profs/Marcel Otterspeer

Een jubileumfééstje? De jarige Sjefkes houden een heel jubileumweekend!

BERGEN OP ZOOM - Harmonie Kolping’s Zonen bestaat dit jaar 150 jaar. Daarom wordt er op 12, 13 en 14 november een jubileumweekend gehouden in theater De Maagd. 

  1. Met ‘trillende vingers’ bieden op schilderij: ‘Prachtige aanwinst’ voor Markiezenhof Bergen op Zoom
    PREMIUM

    Met ‘trillende vingers’ bieden op schilderij: ‘Prachtige aanwinst’ voor Markiezen­hof Bergen op Zoom

    BERGEN OP ZOOM - Hij staat er zelfverzekerd bij, de linkerhand in de zij en de toeschouwer aankijkend. Militair gouverneur Louis de la Kethulle is terug in Bergen op Zoom, als schilderij dat wordt toegeschreven aan een navolger van de Utrechtse portretschilder Paulus Moreelse. Aangekocht door de Vrienden van het Markiezenhof en zondagochtend in een volle Hofzaal uit de bijbehorende kist bevrijd.

In samenwerking met indebuurt Bergen op Zoom