Volledig scherm
PREMIUM
Erik Scherpenisse, Alex Jongens, Malcom MacGregor en Jeroen Gramsma, een team met veel ambitie. © Chris van Klinken / Pix4Profs

Festivalweekend Steenbergen in de startblokken: opbouw begint dit weekend

STEENBERGEN - Een lege, groene vlakte is het Waterhoefke in Steenbergen nu nog. Dit weekend komt daar langzaam verandering in. Dan begint de opbouw voor SteenbergenLive! en Bassrulers.

Malcom MacGregor: ,,Het terrein krijgt een facelift dit jaar. Ik denk dat de bezoekers zullen opkijken. Het is een heel ander plaatje.'' MacGregor is een van de organisatoren van de twee festivals, samen met Erik Scherpenisse, Jeroen Gramsma en Alex Jongens.

Algemeen Dagblad gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Sobere huisvesting, voor de een een zegen, voor de ander een teleurstelling
    PREMIUM

    Sobere huisves­ting, voor de een een zegen, voor de ander een teleurstel­ling

    Verhuizen, daar komt veel bij kijken. Vraag dat maar aan de Bergse bouwclubs. Al jaren wordt gesproken over een splinternieuwe loods voor de bouwers. De huidige kotjes zijn oud, versleten en de veiligheid laat te wensen over. Al in 2017 heeft de Bergse politiek de portemonnee getrokken. Maar liefst vijf miljoen is er sindsdien beschikbaar voor een bouwkot voor de Vastenavendbouwers en voor een nieuw Halwana voor de Stichting Vastenavend.

In samenwerking met indebuurt Bergen op Zoom