Dylan Groenewegen won in 2017 in Hoogerheide een etappe in de Ster ZLM Tour, voor Max Walscheid. Op woensdag 1 september finishen de wielerprofs uit de Benelux Tour in Hoogerheide, na een rit die start in buurgemeente Essen.
Volledig scherm
PREMIUM
Dylan Groenewegen won in 2017 in Hoogerheide een etappe in de Ster ZLM Tour, voor Max Walscheid. Op woensdag 1 september finishen de wielerprofs uit de Benelux Tour in Hoogerheide, na een rit die start in buurgemeente Essen. © archieffoto Dion Kerckhoffs/Cor Vos

Fietsen én een festival: dit staat er te gebeuren tijdens Wielerzomer Woensdrecht

HOOGERHEIDE - De Woensdrechtse Wielerzomer nadert. Met profs te Hoogerheide, in combi met het Brabantse Wal Festival, plus KNWU-koersen in de vijf kernen en themaroutes voor toeristen.

  1. Onder leiding van de verguisde en geliefde Cees Engel werd Fort Oranje het afvoerputje van de samenleving
    PREMIUM
    1945-2022

    Onder leiding van de verguisde en geliefde Cees Engel werd Fort Oranje het afvoerput­je van de samenle­ving

    Terwijl mannen in maatkostuum dikke pleitnota’s uit hun zware aktetassen vissen, klaar voor wéér een rechtszaak rond probleemcamping Fort Oranje, sloft een schichtig over zijn brillletje kijkende man de rechtbank binnen. Verlept t-shirtje, broek met verfvlekken alsof-ie net nog thuis op de ladder heeft gestaan en daaronder een paar sandalen uit het jaar nul.

In samenwerking met indebuurt Bergen op Zoom