Volledig scherm
© ANP

Flinke hoeveelheid drugs gevonden in auto van Belgen op A4 bij Bergen op Zoom

BERGEN OP ZOOM - Op de A4 bij Bergen op Zoom zijn vrijdagavond twee Belgen aangehouden. Het tweetal was even daarvoor betrokken bij een ongeval ter hoogte van de afrit Bergen op Zoom-Zuid. Ze worden verdacht van rijden onder invloed en drugsbezit.

De twee botsten rond 20.45 uur met hun voertuig tegen een boom langs de A4. Hulpdiensten rukten massaal uit. Ter plaatse zagen agenten in de auto allerlei drugsgerelateerde spullen liggen. Ook roken de twee inzittenden erg naar alcohol.

Uit een blaas- en speekseltest bleek inderdaad dat ze onder invloed waren.

Drugs

In de kofferbak van de auto werd een plastic zak gevuld met ruim 90 gram aan henneptoppen aangetroffen. In de tas van een van de inzittenden werden ook nog twee potjes met daarin vermoedelijk heroïne gevonden.

Het tweetal, een man van 27 en een 18-jarige vrouw, zijn direct aangehouden. Uit een bloedtest moet blijken wat de bestuurder precies heeft gebruikt. 

  1. Stagnatie dreigt voor bouwplannen Antoniusmolen in Halsteren

    Stagnatie dreigt voor bouwplan­nen Antoniusmo­len in Halsteren

    HALSTEREN - De vereniging de Westbrabantse Molens en het Zorghuys Steenbergen moeten zo snel mogelijk met elkaar aan tafel, om te voorkomen dat er een impasse ontstaat rond de bouwplannen op het terrein achter de Antoniusmolen. De Dorpsraad Halsteren roept het Zorghuys ook op om haar plannen op de kortst mogelijke termijn te delen met de omgeving. ,,Nu is er teveel ruis op de lijn,” stelde Dorpsraad-voorzitter Piet Soffers donderdagavond vast.

In samenwerking met indebuurt Bergen op Zoom