Volledig scherm
PREMIUM
Aan het gebruik van locaties als Fort de Roovere zoals hier tijdens de Rovers Run komt een prijskaartje te hangen © Pix4Profs/Tonny Presser

Forse kritiek in Bergen op Zoom op prijskaartje aan evenementen

BERGEN OP ZOOM - De plannen van wethouder Evert Weys om een prijskaartje aan evenemententerreinen te hangen stuit op forse kritiek. Kermisexploitanten en organisatoren van muziekfeesten vroegen dinsdagavond op het Stadskantoor in Bergen op Zoom om opheldering over de kosten die Weys in rekening wil brengen.

Weys wil dat organisatoren meedenken. Alternatieven voorstellen en oplossingen aandragen. Dat wil Aart Stuij, organisator van het Carrousel Festival op de Boulevard best. Maar dan wil hij eerst inzicht in de kostenberekening van de gemeente. ,,Als jullie zo transparant zijn, laat dat dan maar eens zien. Wat zit er in die 1.000 euro per dag die ik straks moet neertellen voor de Boulevard?”

  1. Personeel
    Van het land

    Personeel

    BERGEN OP ZOOM - September is altijd een drukke maand op het bedrijf. Al het oogstwerk komt tegelijkertijd en dat kan ook niet wachten. Mis je één dag met de snij- en spekbonenpluk? Dan zijn ze te groot en te dik. En blijven de appels te lang hangen, dan zijn ze overrijp en niet lekker meer. Nu lijkt dat alles simpel en ik kan me voorstellen dat je zegt: dan pluk je toch gewoon de appels en de bonen? Maar ondertussen moet ook dagelijks de suikermaïs, de bramen, de venkel, koolrabi, sla, pompoenen, peren en ga zo maar door worden geoogst.

In samenwerking met indebuurt Bergen op Zoom